Inloggen     Nog niet geregistreerd? Registreer dan nu Wachtwoord vergeten? Klantenservice
Home › KNHS als partner › KNHS is onze partner Vorige pagina | Print deze pagina  | E-mail je vriend(in)  | Voeg toe aan favorieten   
   KNHS is onze partner
Gepost op: 28/2/2008
Naast een nationale vereniging, die de paardensport professioneel en pro-actief bevordert, wil de KNHS ook een innovatief kenniscentrum voor de paardensport zijn.

Het toepassen van e-learning in opleidingen en cursussen bevordert op een eenvoudige manier de overdracht van kennis, die bijdraagt aan een verantwoorde omgang met paard en pony. Het paardenwelzijn zal hierdoor verbeterd worden. In 2008 is de KNHS een samenwerking met Abouthorses.tv aangegaan om dit e-learning traject gezamenlijk op te starten. Het Abouthorses.tv e-learning platform bevat diverse informatievideo’s, opleidingen en cursussen die aan de gehele markt worden aangeboden.

Instructeursopleiding op niveau 2
KNHS-cursisten die in het cursusseizoen 2011/2012 deelnemen aan een instructeursopleiding op niveau 2 kunnen naast de theoretische informatie uit de lesbundel ook informatie via e-learning vergaren. Een leuke en makkelijke manier van leren via video. Zij krijgen gratis toegang tot 3 videocursussen naar keuze, die Abouthorses.tv in samenwerking met de KNHS heeft ontwikkeld. Het volgen van deze cursussen is niet verplicht maar wordt – ter verbreding van uw theoretische kennis - sterk aanbevolen. KNHS ORUN cursisten kunnen hier klikken voor meer informatie en de spelregels.

Gratis KNHS videocursussen over PaardenWelzijn
De KNHS heeft paardenwelzijn hoog in het vaandel staan en wil met het boek, de videocursussen en de praktijkcursus PaardenWelzijn bijdragen aan de basiskennis over paardenwelzijn. Of je nu een beginnende paardenhouder bent of een ouder die wekelijks langs de bakrand de kunsten van zoon of dochter aanschouwt, met de praktijkcursus PaardenWelzijn leer je basisvaardigheden die je nodig hebt om verantwoord met een paard of pony om te gaan. Je treft de gratis KNHS PaardenWelzijn videocursussen in de beige balk aan de rechterkant op deze pagina aan.
« naar vorige pagina Naar de top van de pagina
Gerelateerde Cursus
Gratis KNHS PaardenWelzijn: Gezondheid en preventie
De paardeneigenaar of verzorger, bepaalt in grote mate de gezondheid van het paard. Door aan zijn
› lees verder
Gratis KNHS PaardenWelzijn: Huisvesting en vervoer
De huisvesting moet voldoen aan de natuurlijke behoeften van het paard. Helaas lukt dit in de
› lees verder
Gratis KNHS PaardenWelzijn: Omgang en verzorging
In deze online videocursus zie je hoe je op een veilige manier contact maakt met je paard, hoe je
› lees verder
Gratis KNHS PaardenWelzijn: Voeding
Paarden eten vezelrijk ruwvoer, zoals stengelig gras. Ze eten kleine hoeveelheden en de hele dag
› lees verder
Gratis KNHS PaardenWelzijn: Welzijn
Veel bewegen, veel frisse lucht, vaak kleine beetjes eten en gezelschap van soortgenoten, dat zijn
› lees verder
copyright abouthorses.tv abouthorses.tv accepteert: Geld overboeken? info@abouthorses.nl algemene voorwaarden - disclaimer - privacy - sitemap