Inloggen     Nog niet geregistreerd? Registreer dan nu Wachtwoord vergeten? Klantenservice
Home › Abouthorses.tv › Over Abouthorses.tv Vorige pagina | Print deze pagina  | E-mail je vriend(in)  | Voeg toe aan favorieten   
   Over Abouthorses.tv
Gepost op: 27/2/2008
Abouthorses.tv leert je alles over paarden!
Abouthorses.tv biedt een uitgebreide reeks online videocursussen aan voor paardensporters en -liefhebbers op alle niveau’s. Als je van paarden (rijden) houdt, weet je dat je nooit uitgeleerd bent.

Alle videocursussen zijn samengesteld door onafhankelijke en succesvolle deskundigen in samenwerking met de KNHS. Abouthorses.tv ontwikkelt ook informatievideo’s, bedrijfsvideo's en commercials in opdracht van derden.

De eerste online videocursussen in Nederland
Paardrijden leer je op het paard. Bij Abouthorses.tv leer je via verschillende cursussen hoe je verantwoord omgaat met het paard hetgeen zorgt voor een beter paardenwelzijn. Daarnaast leer je het paard beter begrijpen door je te verdiepen in zijn doen en laten. Je kunt veel theoretische kennis opdoen die bijdraagt aan een betere controle op en prestatie met je paard.

Zeer eenvoudig
Abouthorses.tv is een laagdrempelig internetplatform waarmee internetgebruikers in de paardensport hun kennis kunnen verbreden. Soms om meer plezier aan de paardensport te beleven, soms om daadkrachtiger en succesvoller te zijn in de wedstrijdsport of om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Veel internetervaring is niet nodig. Bekijk de gratis proefcursus en ervaar de eenvoud en het geweldige leerconcept.

Kijk, luister en leer van de ervaringen van onafhankelijke deskundige in de paardenwereld.

« naar vorige pagina Naar de top van de pagina
Gerelateerde Cursus
Gratis Proefcursus
Om je een goed beeld te geven van hoe een cursus van Abouthorses.tv is opgebouwd en eruit ziet
› lees verder
Gerelateerd nieuws
Uw eigen bedrijfsvideo of commercial?
Een nieuwe manier om uw boodschap te communiceren!

Laat uw (potentiële) klanten beleven wat
› lees verder
Adverteren bij Abouthorses.tv
Bereik uw doelgroep via bewegende videobeelden op internet!

Hoe bereikt uw product of dienst
› lees verder
copyright abouthorses.tv abouthorses.tv accepteert: Geld overboeken? info@abouthorses.nl algemene voorwaarden - disclaimer - privacy - sitemap