Inloggen     Nog niet geregistreerd? Registreer dan nu Wachtwoord vergeten? Klantenservice
Home › Privacy › Privacy Vorige pagina | Print deze pagina  | E-mail je vriend(in)  | Voeg toe aan favorieten   
   Privacy
Gepost op: 22/2/2008


PRIVACY-VERKLARING


Dit is de website van ABOUTHORSES.TV B.V.
Vestigingsadres: Huizen
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 32131840
B.T.W.-nummer: NL8190.58.178.B.01

Vooraf:
Onderstaande privacy-verklaring legt vast hoe de website van ABOUTHORSES.TV B.V. omgaat met privacy-gevoelige informatie van haar gebruikers, zoals adresgegevens en IP-adres. De wettelijke basis hiervoor is neergelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).


Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mail adres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij niet langer dan noodzakelijk:
• uw domeinnaam maar niet uw e-mail adres;
• uw e-mail adres als u registreert op deze website;
• uw e-mail adres als u dit aan ons communiceert;
• de domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan;
• alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd heeft;
• alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie).

Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek:
• om uw voorkeuren te registreren;
• om informatiesessies te registreren;
• om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om bij uw volgend bezoek een beter dienstverlening te bieden;
• om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als wij gegevens overdragen aan derden waarmee wij contractueel verbonden zijn, dan moeten deze derden in het kader van de contractbepalingen de volgende veiligheidsmaatregelen treffen: een veilige verbinding waarborgen waarover gegevens worden uitgewisseld.

Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u dit zelf in ‘Uw Profiel’ aanpasen door de vraag: Wilt u op de hoogte blijven? met nee aan te kruisen.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen van ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.
Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen via klantenservice.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te veranderen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via klantenservice.


Wijzigingen
Deze Privacy Verklaring kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina.

« naar vorige pagina Naar de top van de pagina
copyright abouthorses.tv abouthorses.tv accepteert: Geld overboeken? info@abouthorses.nl algemene voorwaarden - disclaimer - privacy - sitemap