Inloggen     Nog niet geregistreerd? Registreer dan nu Wachtwoord vergeten? Klantenservice
Home › Vragen Vorige pagina | Print deze pagina  | E-mail je vriend(in)  | Voeg toe aan favorieten   
   Vragen
Op deze pagina vind je de veel voorkomende vragen met het antwoord. We hebben de vragen onderverdeeld in drie hoofdgroepen: vragen over betaalmethodes, vragen over of technische problemen met de cursussen en vragen over het registreren.Wanneer jouw vraag of antwoord niet bij een van de rubrieken staat kun kun je altijd contact met ons opnemen. Klik op 'klantenservice' in de zwarte bovenbalk.

Af en toe geeft de internet browser Safari op Apple problemen bij het afspelen van de cursussen. Gebruik in dit geval FireFox. Onder het kopje cursussen lees je hier meer over. De videocursussen kun je ook op een iPad bekijken. Android devices worden nog niet ondersteund.


Betaalmethodes
De cursussen
Registratie
Hoe koop ik credits?

Als je ingelogd bent op Abouthorses.tv, zie je boven in de donkere balk op je scherm je huidige creditsaldo. Indien je saldo onvoldoende is om een cursus te activeren dan kun je credits aankopen of opwaarderen met een cadeaubon op de volgende manieren:

- Middels de ‘koop nieuwe credits’ link boven in de donkere balk op je scherm;
- Middels de ‘bekijk/wijzig mijn profiel’
› lees verder
Wat zijn credits?

Credits zijn het betaalmiddel bij Abouthorses.tv. Je kunt er online videocursussen mee kopen, maar bijvoorbeeld ook een cadeaubon voor je vriend(in).

Je dient op de Abouthorses.tv website geregistreerd of ingelogd te zijn om credits te kopen en je creditsaldo te kunnen zien.

1 credit = 1 Euro (€1,00)
› lees verder
Ik heb credits gekocht, maar het aantal staat nog op 0?

Je kunt credits aankopen via ‘koop nieuwe credits’ of ‘bekijk/wijzig mijn profiel’ boven in de donkere balk op je scherm. Je kunt ook credits aankopen of een kortingsbon of cursusbon verzilveren bij de cursus zelf.

Indien je via een cursus credits koopt of verzilvert, blijft het aantal credits boven in de pagina op 0 staan, omdat je de cursus al geactiveerd hebt. Je kunt gelijk of op een
› lees verder
Hoe moet ik betalen als ik geen internetbankieren of credit kaart heb?

Wanneer je niet via het internet kunt betalen (noch via internetbankieren, noch via credit kaart), dan zou je gebruik kunnen maken van elektronisch betalen of de credit kaart van familie en/of vrienden. Je kunt ook betalen via een Abouthorses.tv cadeaubon.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@abouthorses.nl met het verzoek om het bedrag 'anders'
› lees verder
Wat is het verschil tussen betalen via iDeal of Paypal?

iDeal is betalen via internetbankieren bij je eigen bank. Je rekent de videocursus af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Op www.ideal.nl vind je meer informatie over deze dienst en hoe je iDeal kunt gebruiken.

PayPal is een online betaalservice via credit kaart of via een PayPal rekening. Cursisten buiten
› lees verder
copyright abouthorses.tv abouthorses.tv accepteert: Geld overboeken? info@abouthorses.nl algemene voorwaarden - disclaimer - privacy - sitemap