Inloggen     Nog niet geregistreerd? Registreer dan nu Wachtwoord vergeten? Klantenservice
Home Vorige pagina | Print deze pagina  | Voeg toe aan favorieten   
   Cadeaubon aanschaffen
Verras je vriend(in) met een leuke, originele abouthorses.tv cursuscadeaubon. Zo kan je vriend(in) zelf de voor hem/haar geschikte cursus uitkiezen.

Je kunt de cadeaubon op velen manieren gebruiken. Als verjaardagspresentje, voor Valentijn, sinterklaas, kerst, of zomaar. De cadeaubon is snel en makkelijk te bestellen. De cadeaubon is verkrijgbaar met de waarde van 15, 30, 45 of 60 euro/credits. Bedenk hoeveel je wilt besteden en klik op de juiste bon.

1. Je kunt de cadeaubon naar jezelf mailen, uitprinten en hem dan aan iemand cadeau doen. Vul dan je eigen email adres in het veld: email adres ontvanger.
2. Je kunt de cadeaubon direct mailen naar de persoon aan wie je de bon cadeau wilt doen. Vul dan alle velden in. (vul het email adres van je vriend(in) in in het veldje: email adres ontvanger)

De geldigheid van de cadeaubon is 1 jaar.

Inwisselen cadeaubon
Met de code op de cadeaubon kun je een of meerdere abouthorses.tv cursussen naar keuze volgen. Je kunt de cadeaubon verzilveren voor credits in bekijk/wijzig Mijn Profiel. Bij coupon verzilveren vul je de boncode in en het aantal credits wordt bijgeschreven. Daarna kun je een willekeurige cursus opstarten. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld en niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Op sommige computers wordt in de email de cadeaubon als plaatje niet volledig getoond. Wanneer de email wordt doorgestuurd is meestal het plaatje weer volledig. (open de e-mail, klik op forward of doorsturen)
copyright abouthorses.tv abouthorses.tv accepteert: Geld overboeken? info@abouthorses.nl algemene voorwaarden - disclaimer - privacy - sitemap